Om oss


Ventonova marknadsför, projekterar, och säljer produkter och system utan mellanhänder direkt till plåtslageri-,ventilations-, trä- och industriföretag i Sverige och övriga Norden.
Utveckling, tillverkning och lagerhållning sker hos moderbolaget Hallströms Verkstäder. Bilden visar vår toppmoderna produktionsanläggning i Ås som invigdes 2017.
Carl Theodor lade grunden 1914

Hallströms grundades 1914 av den unge plåtslagaren Carl Theodor Hallström. Startkapitalet var 15 kronor och en verktygslåda. Tre generationer senare har plåtslageriet utvecklats till en tekniskt avancerad industri med effektiv produktion och konkurrenskraftiga priser. Och ja, vi finns fortfarande kvar där allt började, i Nälden i hjärtat av Jämtland. Vår inriktning är produkter för komfort och industriventilation, kanalinklädnader, kundunika lösningar, produkter för damm-, spån- och materialtransport samt imkanaler. Vi levererar ett stort sortiment för de flesta installationsmiljöer och specialtillverkar även produkter utifrån kundens önskemål. Produkterna används bland annat inom pappers- och massaindustrin, till bostads- och arbetsplattformer inom off-shore, kemisk industri, läkemedels- och livsmedelsindustrin, idrottsarenor och bostäder. 40 procent av produkterna går på export. I koncernen har vi även tillverkning av modulskorstenar för kaminer och bastu.Patrik Lundqvist
Patrik Lundkvist
Försäljningsansvarig
0640-17679


VENTONOVA SYSTEM AB

E-postTelefonOrganisationsnummer  
order@ventonova.se
0640-17600556623-0354