HEAT Imkanaler

Untitled Document

Vårt kanalsystem för imkanaler tillmötesgår kraven enligt klass 1a. Får därför användas vid all typ av matlagning med köksutrustning som drivs av fasta eller flytande bränslen.

Vårt unika system med dubbla tätningar ser till att klara täthetsklass C vid normala förhållanden och i händelse av brand expanderar den svällande brandlisten och förhindrar att brandgaser läcker ut utanför kanalen. Tätningen för lufttäthet är tillverkad av silikongummi för högre temperaturer som garanterar extra lång livslängd.

Rör och rördelar är utkragade på en sida för att garantera att inga vätskor eller avsättningar ska kunna rinna ut från kanalens insida. Rör och rördelar har normalt en sida med insticksdel där tätningarna är monterade och som avslutas med en stoppsick. Benämns i texten som Nippel. Motstående sida är utkragad och benämns i texten som Muff. Muffsidan passar utanpå nippelsidan.

Systemet är komplett med alla nödvändiga rör och rördelar. Skarvarna fixeras med ett skarvlås som gör montaget enkelt och samtidigt förhindrar eventuella värmerörelser. Vid beställning ingår nödvändiga skarvlås..


Så här fungerar Hallströms HEAT


Katalog

Klicka på bilden för att ladda ner vår HEAT-katalog

Katalog - Hallströms HEAT


   Tekniska data

  • Klassificering: 1a -All typ av matlagning.

  • Dimensioner: Ø125 – 800 Ø160-500 är lagervara, övriga storlekar enligt överenskommelse.

  • Material: 1 mm Rostfritt EN 1.4301

  • Täthetsklass: C

  • Vätsketäthet: Vti, Vätsketät imkanal. Monteras med fall på minst 2°

  • Rengöring: Enligt gällande krav. Våt teknik tillåten

  • Isolering: Systemet skall isoleras enligt gällande krav.   Ladda ner

Här kan du ladda ner informations- och monteringsdokument för HEAT-sortimentet. Klicka här för att läsa mer.